java.lang.RuntimeException

org.osgi.framework.BundleException: Bundle org.openhab.binding.allplay cannot be resolved [ERROR] Resolution errors: [ERROR] Bundle org.openhab.binding.allplay - No match found for native code: lib/x64/win/alljoyn_java.dll; processor=amd64; osname=win32; osname=Windows8; osname=Windows 8; osname=Win8; osname=Windows10; osname=Windows 10; osname=Win10 ...

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web35933

  • org.osgi.framework.BundleException: Bundle org.openhab.binding.allplay cannot be resolved [ERROR] Resolution errors: [ERROR] Bundle org.openhab.binding.allplay - No match found for native code: lib/x64/win/alljoyn_java.dll; processor=amd64; osname=win32; osname=Windows8; osname=Windows 8; osname=Win8; osname=Windows10; osname=Windows 10; osname=Win10 ...
  • via Google Groups by Unknown author, 6 months ago
    org.osgi.framework.BundleException: Bundle com.denimgroup.threadfix.plugin.eclipse.views.VulnerabilitiesView cannot be resolved Resolution errors: Bundle com.denimgroup.threadfix.plugin.eclipse.views.VulnerabilitiesView - Missing Constraint: Import-Package: org.eclipse.ui.texteditor; version="0.0.0"
  • org.osgi.framework.BundleException: Bundle org.eclipse.scout.rt.client.test cannot be resolved Resolution errors: Bundle org.eclipse.scout.rt.client.test - Missing Constraint: Import-Package: org.hamcrest; version="[1.3.0,2.0.0)" Bundle
  • Stack trace

    • java.lang.RuntimeException: org.osgi.framework.BundleException: Bundle org.openhab.binding.allplay cannot be resolved [ERROR] Resolution errors: [ERROR] Bundle org.openhab.binding.allplay - No match found for native code: lib/x64/win/alljoyn_java.dll; processor=amd64; osname=win32; osname=Windows8; osname=Windows 8; osname=Win8; osname=Windows10; osname=Windows 10; osname=Win10 ... at org.eclipse.tycho.core.osgitools.OsgiBundleProject.getResolverState(OsgiBundleProject.java:265) at org.eclipse.tycho.core.osgitools.OsgiBundleProject.resolveClassPath(OsgiBundleProject.java:164) at org.eclipse.tycho.core.resolver.DefaultTychoResolver.resolveProject(DefaultTychoResolver.java:130)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    You’re the first here who have seen this exception.