org.apache.maven.artifact.deployer.ArtifactDeploymentException: Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.tendrilinc.mockoce:MockOCE:jar:1.0.4 from/to snapshots (http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/): Failed to transfer file: http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/com/tendrilinc/mockoce/MockOCE/1.0.4/MockOCE-1.0.4.jar. Return code is: 400

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Solutions on the web

via Sonatype JIRA by Rene Molina, 1 year ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.tendrilinc.mockoce:MockOCE:jar:1.0.4 from/to snapshots (http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/): Failed to transfer file: http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/com/tendrilinc/mockoce/MockOCE/1.0.4/MockOCE-1.0.4.jar. Return code is: 400
via Sonatype JIRA by Rene Molina, 1 year ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.tendrilinc.mockoce:MockOCE:jar:1.0.4 from/to snapshots (http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/): Failed to transfer file: http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/com/tendrilinc/mockoce/MockOCE/1.0.4/MockOCE-1.0.4.jar. Return code is: 400
via Google Groups by mrasm...@luthresearch.com (JIRA), 1 year ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.mycompany.sw.security.bsf:aum-build-cfg:pom:6.00.00_jdk_6_6 from/to MYPRODUCT_6_JDK1_6 (http://ilbldlnx07.mycompany:8081/nexus/content/repositories/MYPRODUCT_6_JDK1_6): Failed to transfer
via Jenkins JIRA by Michael Rasmussen, 1 year ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.mycompany.sw.security.bsf:aum-build-cfg:pom:6.00.00_jdk_6_6 from/to MYPRODUCT_6_JDK1_6 (http://ilbldlnx07.mycompany:8081/nexus/content/repositories/MYPRODUCT_6_JDK1_6): Failed to transfer
via Google Groups by jljouannic, 2 years ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.my-company:my- artifact:jar:0.0.2-20111207.095055-6 from/to my-company-snapshots (http://my-server/snapshots): Failed to transfer file: http://my-server/snapshots/com/my-company/my-artifact/0.0.2-SNAPSHOT/my-artifact-0.0.2-20111207.095055-6.jar. Return code is: 401
via jenkins-ci.org by Unknown author, 1 year ago
Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.luthresearch.savvyconnect:savvyconnect:pom:1.0.1 from/to com.luthresearch (dav: Failed to transfer file: . Return code is: 400
org.apache.maven.artifact.deployer.ArtifactDeploymentException: Failed to deploy artifacts: Could not transfer artifact com.tendrilinc.mockoce:MockOCE:jar:1.0.4 from/to snapshots (http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/): Failed to transfer file: http://172.16.65.128:8081/nexus/content/repositories/snapshots/com/tendrilinc/mockoce/MockOCE/1.0.4/MockOCE-1.0.4.jar. Return code is: 400
at org.apache.maven.wagon.providers.http.LightweightHttpWagon.finishPutTransfer(LightweightHttpWagon.java:205)
at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.putTransfer(AbstractWagon.java:413)
at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.transfer(AbstractWagon.java:392)
at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.putTransfer(AbstractWagon.java:365)
at org.apache.maven.wagon.StreamWagon.put(StreamWagon.java:163)
at org.sonatype.aether.connector.wagon.WagonRepositoryConnector$PutTask.run(WagonRepositoryConnector.java:825)
at org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:278)
at org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:215)
at hudson.maven.reporters.MavenArtifactRecord.deploy(MavenArtifactRecord.java:189)
at hudson.maven.RedeployPublisher.perform(RedeployPublisher.java:152)
at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:682)
at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:958)
at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:604)
at hudson.model.Run.run(Run.java:1401)
at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:479)
at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
at hudson.model.Executor.run(Executor.java:230)

Users with the same issue

Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.