java.net.UnknownHostException

otile1.mqcdn.com

Samebug tips1

Check if you don't have a VPN or something like this messing with your connection. Also, check Jenkins DNS configurations (try to start it with "--dns 8.8.8.8".

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web5

  • otile1.mqcdn.com
  • Stack trace

    • java.net.UnknownHostException: otile1.mqcdn.com at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.Socket.connect(Unknown Source) at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.<init>(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.connect(Unknown Source) at mobac.program.download.TileDownLoader.updateStoredTile(TileDownLoader.java:238) at mobac.program.download.TileDownLoader.getImage(TileDownLoader.java:96) at mobac.mapsources.AbstractHttpMapSource.getTileData(AbstractHttpMapSource.java:136) at mobac.mapsources.mappacks.openstreetmap.MapQuest.getTileData(MapQuest.java:44) at mobac.mapsources.AbstractHttpMapSource.getTileImage(AbstractHttpMapSource.java:142) at mobac.gui.mapview.TileLoader$TileAsyncLoadJob.loadOrUpdateTile(TileLoader.java:101) at mobac.gui.mapview.TileLoader$TileAsyncLoadJob.run(TileLoader.java:95) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    2 times, 1 month ago
    2 times, 1 month ago
    27 times, 6 months ago
    Once, 7 months ago
    110 more bugmates