org.eclipse.core.runtime.CoreException

Unable to find 'alloy' binary. at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.getTemp latesWithNewCommand(AlloyTemplateInstaller.java:261) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.getTemp lates(AlloyTemplateInstaller.java:246) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.access$ 0(AlloyTemplateInstaller.java:244) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller$1.run(A lloyTemplateInstaller.java:151)

Samebug tips0

There are no available Samebug tips.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web5

  • via by Nam Le,
  • via by Michael Xia,
  • via by Michael Xia,
  • Stack trace

    • org.eclipse.core.runtime.CoreException: Unable to find 'alloy' binary. at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.getTemp latesWithNewCommand(AlloyTemplateInstaller.java:261) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.getTemp lates(AlloyTemplateInstaller.java:246) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller.access$ 0(AlloyTemplateInstaller.java:244) at com.appcelerator.titanium.alloy.internal.ui.AlloyTemplateInstaller$1.run(A lloyTemplateInstaller.java:151) at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    No Bugmate found.