java.io.IOException: Error reading schema: null at com.tibco.mapper.integration.xml.XMLBuilder.create Schema(XMLBuilder.java :261) at .fw.task.XMLParseTask.readFileSchema(XMLPars eTask.java:210) at .fw.task.XMLParseTask.readSchema(XMLParseTas k.java:184) at .fw.task.NewMapperTask.readXMLSchema(NewMapp erTask.java:93) at .fw.task.MapperTask.readSchema(MapperTask.ja va:1148) at .fw.task.MapperTask.init(MapperTask.java:248 ) at .fw.task.NewMapperTask.init(NewMapperTask.ja va:48) at .server.wfs.WorkflowBuilder.build(WorkflowBu ilder.java:53) at .server.wfs.DistWorkflowLoader.setWorkflows( DistWorkflowLoader.java:191) at .server.wfs.DistWorkflowLoader.loadWorkflows ( DistWorkflowLoader.java:119) at .wf.JobPoolConfigurator.configureJobPool( JobPoolConfigurator.java:481) at .wf.JobPool. (JobPool.java:384) at .wf.JobPoolCreator.setConfig(JobPoolCreator. java:133) at .server.srv.Service.handleConfigEvent(Servic e.java:613) at .server.srv.Service.getConfigParams(Service. java:165) at .server.srv.Service.init(Service.java:114) at .wf.JobPoolCreator.init(JobPoolCreator.java: 71) at .server.srv.Service.init(Service.java:84) at .wf.JobPoolCreator. (JobPoolCreator.java:57) at .IMEngine. (IMEngine.java:207) at .IMDebugEngine. (IMDebugEngine.java:82) at .editor.DebugPanel.startEngine(DebugPanel.ja va:432) at .editor.DebugPanel$RunEngine.run(DebugPanel. java:1175)

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Samebug tips

Do you know how to solve this issue? Write a tip to help other users and build your expert profile.

Solutions on the web

via ittoolbox.com by Unknown author, 1 year ago
k.java:184) at .fw.task.NewMapperTask.readXMLSchema(NewMapp erTask.java:93) at .fw.task.MapperTask.readSchema(MapperTask.ja va:1148) at .fw.task.MapperTask.init(MapperTask.java:248 ) at .fw.task.NewMapperTask.init
via cloudera.com by Unknown author, 2 years ago
Broken pipe         at sun.nio.ch.FileDispatcherImpl.write0(Native Method)         at sun.nio.ch.SocketDispatcher.write(SocketDispatcher .java:47)         at sun.nio.ch.IOUtil.writeFromNativeBuffer(IOUtil.jav a:93)         at sun.nio.ch.IOUtil.write(IOUtil.java:65)
via osdir.com by Unknown author, 1 year ago
unknown transport op 115 at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport.handleMessages(TCPTransport.java:477) at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport$ConnectionHandler.run(TCPTransport.ja va:701)
via grokbase.com by Unknown author, 1 year ago
(TcpTransport.java:210) at org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.doRun(TcpTransport.java:202) at org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java:185)
via grokbase.com by Unknown author, 2 years ago
org.apache.hadoop.hbase.regionserver.HRegion.doClose(HRegion.java:1008) at org.apache.hadoop.hbase.regionserver.HRegion.close(HRegion.java:956) at org.apache.hadoop.hbase.regionserver.handler.CloseRegionHandler.process(CloseRegionHandler.java:119) at
via Coderanch by C Shridhar, 10 months ago
.java:426) at org.apache.hadoop.hive.ql.exec .MapRedTask.execute(MapRedTask .java:138) at org.apache.hadoop.hive.ql.exec .Task.executeTask(Task.java:13 8) at org.apache.hadoop.hive.ql.exec .TaskRunner.runSequential(Task Runner.java:57) at
java.io.IOException: Error reading schema: null at com.tibco.mapper.integration.xml.XMLBuilder.create Schema(XMLBuilder.java :261) at .fw.task.XMLParseTask.readFileSchema(XMLPars eTask.java:210) at .fw.task.XMLParseTask.readSchema(XMLParseTas k.java:184) at .fw.task.NewMapperTask.readXMLSchema(NewMapp erTask.java:93) at .fw.task.MapperTask.readSchema(MapperTask.ja va:1148) at .fw.task.MapperTask.init(MapperTask.java:248 ) at .fw.task.NewMapperTask.init(NewMapperTask.ja va:48) at .server.wfs.WorkflowBuilder.build(WorkflowBu ilder.java:53) at .server.wfs.DistWorkflowLoader.setWorkflows( DistWorkflowLoader.java:191) at .server.wfs.DistWorkflowLoader.loadWorkflows ( DistWorkflowLoader.java:119) at .wf.JobPoolConfigurator.configureJobPool( JobPoolConfigurator.java:481) at .wf.JobPool. (JobPool.java:384) at .wf.JobPoolCreator.setConfig(JobPoolCreator. java:133) at .server.srv.Service.handleConfigEvent(Servic e.java:613) at .server.srv.Service.getConfigParams(Service. java:165) at .server.srv.Service.init(Service.java:114) at .wf.JobPoolCreator.init(JobPoolCreator.java: 71) at .server.srv.Service.init(Service.java:84) at .wf.JobPoolCreator. (JobPoolCreator.java:57) at .IMEngine. (IMEngine.java:207) at .IMDebugEngine. (IMDebugEngine.java:82) at .editor.DebugPanel.startEngine(DebugPanel.ja va:432) at .editor.DebugPanel$RunEngine.run(DebugPanel. java:1175)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

Users with the same issue

29 times, 1 year ago
Once, 1 year ago
2 times, 10 months ago
7 times, 1 year ago
2 times, 1 year ago

Write tip

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.