java.lang.ClassNotFoundException

weblogic.servlet.WlwJSPServlet

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web17

  • via Oracle Community by 666705, 1 year ago
    weblogic.servlet.WlwJSPServlet
  • via Oracle Community by 666705, 2 weeks ago
    weblogic.servlet.WlwJSPServlet
  • via Coderanch by Nischal Tanna, 8 months ago
    weblogic.servlet.WlwJSPServlet]
  • Stack trace

    • java.lang.ClassNotFoundException: weblogic.servlet.WlwJSPServlet at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.findClass(GenericClassLoader.java:198) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:299) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:255) at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.loadClass(GenericClassLoader.java:223) at weblogic.servlet.jsp.JspConfig.isJspServletValid(JspConfig.java:317) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.registerJspServlet(WebAppServletContext.java:2531) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.prepareFromDescriptors(WebAppServletContext.java:1885) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.init(WebAppServletContext.java:565) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.<init>(WebAppServletContext.java:493) at weblogic.servlet.internal.HttpServer.loadWebApp(HttpServer.java:628) at weblogic.servlet.internal.WebAppModule.prepare(WebAppModule.java:626) at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.prepareWebModule(J2EEApplicationContainer.java:3011) at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.prepareModules(J2EEApplicationContainer.java:1532) at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.prepare(J2EEApplicationContainer.java:1188) at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.prepare(J2EEApplicationContainer.java:1031) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ComponentActivateTask.prepareContainer(SlaveDeployer.java:2602) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ActivateTask.createContainer(SlaveDeployer.java:2552) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ActivateTask.prepare(SlaveDeployer.java:2474) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.processPrepareTask(SlaveDeployer.java:798) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.prepareDelta(SlaveDeployer.java:507) at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.prepareUpdate(SlaveDeployer.java:465) at weblogic.drs.internal.SlaveCallbackHandler$1.execute(SlaveCallbackHandler.java:25) at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:197) at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:170)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown user
    Once, 7 months ago
    10 times, 10 months ago
    Unknown user
    Once, 10 months ago
    Unknown user
    Once, 10 months ago
    Unknown user
    Once, 11 months ago
    19 more bugmates