org.eclipse.gemini.web.core.spi.ServletContainerException: Web application at '/er' failed to start. Check the logs for more details.

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Samebug tips

Do you know how to solve this issue? Write a tip to help other users and build your expert profile.

Solutions on the web

via SpringSource Issue Tracker by Jean-Pierre Bergamin, 1 year ago
Web application at '/er' failed to start. Check the logs for more details.
via SpringSource Issue Tracker by Jean-Pierre Bergamin, 1 year ago
Web application at '/er' failed to start. Check the logs for more details.
via Stack Overflow by dasbouse
, 2 years ago
Web application at '/spring-social-statusnet-tssg' failed to start. Check the logs for more details.
via 4byte.cn by Unknown author, 1 year ago
via liferay.com by Unknown author, 2 years ago
Web application at '/liferay' failed to start. Check the logs for more details.
via opendaylight.org by Unknown author, 2 years ago
Web application at '/oauth2/federation' cannot be added to the host.
org.eclipse.gemini.web.core.spi.ServletContainerException: Web application at '/er' failed to start. Check the logs for more details.
at org.eclipse.gemini.web.tomcat.internal.TomcatServletContainer.startWebApplication(TomcatServletContainer.java:125)
at org.eclipse.gemini.web.internal.StandardWebApplication.start(StandardWebApplication.java:91)
at org.eclipse.virgo.web.core.internal.WebBundleLifecycleListener.onStarted(WebBundleLifecycleListener.java:122)
at org.eclipse.virgo.kernel.install.artifact.internal.StandardArtifactStateMonitor.onStarted(StandardArtifactStateMonitor.java:247)
at org.eclipse.virgo.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact.asyncStartSucceeded(AbstractInstallArtifact.java:294)
at org.eclipse.virgo.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact.access$0(AbstractInstallArtifact.java:291)
at org.eclipse.virgo.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact$StateMonitorSignal.signalSuccessfulCompletion(AbstractInstallArtifact.java:229)
at org.eclipse.virgo.kernel.core.internal.BundleStartTracker$1.run(BundleStartTracker.java:143)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:662)

Users with the same issue

Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 2 years ago

Write tip

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.