java.lang.UnsatisfiedLinkError

tip

This happens sometimes when Android fails to load the necessary libraries when you install an app. Try reinstalling it or telling your client to reinstall it, as it seems to correctly install the libraries and fixes the problem.


rafael

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

  • When trying to build job using Hudson + Maven + JBoss 6 it fails with: Parsing POMs ERROR: Processing failed due to a bug in the code. Please report this to users@hudson.dev.java.net java.lang.IllegalArgumentException: vfs:/C:/jboss6/server/default/deploy/hudson.war/WEB-INF/lib/remoting-1.381.jar/hudson/remoting/Launcher.class - vfs:/C:/jboss6/server/default/deploy/hudson.war/WEB-INF/lib/remoting-1.381.jar/hudson/remoting/Launcher.class at hudson.remoting.Which.jarFile(Which.java:160) at hudson.maven.MavenProcessFactory$GetRemotingJar.call(MavenProcessFactory.java:388) at hudson.maven.MavenProcessFactory$GetRemotingJar.call(MavenProcessFactory.java:386) at hudson.remoting.LocalChannel.call(LocalChannel.java:45) at hudson.maven.MavenProcessFactory.buildMavenCmdLine(MavenProcessFactory.java:295) at hudson.maven.MavenProcessFactory.newProcess(MavenProcessFactory.java:214) at hudson.maven.ProcessCache.get(ProcessCache.java:231) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.doRun(MavenModuleSetBuild.java:446) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.run(AbstractBuild.java:416) at hudson.model.Run.run(Run.java:1280) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:293) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:139) project=hudson.maven.MavenModuleSet@10839f78[AllTests] and in the JBoss log FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|java.lang.UnsatisfiedLinkError: Unable to load winp.x64.dll FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:130) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.<clinit>(Native.java:52) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.WinProcess.enableDebugPrivilege(WinProcess.java:200) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.util.ProcessTree$Windows.<clinit>(ProcessTree.java:457) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.util.ProcessTree.get(ProcessTree.java:328) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.Launcher$LocalLauncher.kill(Launcher.java:657) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.run(AbstractBuild.java:421) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.Run.run(Run.java:1280) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:293) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.Executor.run(Executor.java:139) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no winp.x64 in java.library.path FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1734) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1028) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:111) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| ... 10 more FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|Oct 25, 2010 10:49:03 PM hudson.model.Run run FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|INFO: AllTests #1 main build action completed: FAILURE I found old post http://hudson.361315.n4.nabble.com/Unable-to-load-winp-dll-td379189.html that recommends to -Dhudson.util.ProcessTreeKiller.disable=true but this didn't help.
    via by vj000,
  • When trying to build job using Hudson + Maven + JBoss 6 it fails with: Parsing POMs ERROR: Processing failed due to a bug in the code. Please report this to users@hudson.dev.java.net java.lang.IllegalArgumentException: vfs:/C:/jboss6/server/default/deploy/hudson.war/WEB-INF/lib/remoting-1.381.jar/hudson/remoting/Launcher.class - vfs:/C:/jboss6/server/default/deploy/hudson.war/WEB-INF/lib/remoting-1.381.jar/hudson/remoting/Launcher.class at hudson.remoting.Which.jarFile(Which.java:160) at hudson.maven.MavenProcessFactory$GetRemotingJar.call(MavenProcessFactory.java:388) at hudson.maven.MavenProcessFactory$GetRemotingJar.call(MavenProcessFactory.java:386) at hudson.remoting.LocalChannel.call(LocalChannel.java:45) at hudson.maven.MavenProcessFactory.buildMavenCmdLine(MavenProcessFactory.java:295) at hudson.maven.MavenProcessFactory.newProcess(MavenProcessFactory.java:214) at hudson.maven.ProcessCache.get(ProcessCache.java:231) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.doRun(MavenModuleSetBuild.java:446) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.run(AbstractBuild.java:416) at hudson.model.Run.run(Run.java:1280) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:293) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:139) project=hudson.maven.MavenModuleSet@10839f78[AllTests] and in the JBoss log FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|java.lang.UnsatisfiedLinkError: Unable to load winp.x64.dll FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:130) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.<clinit>(Native.java:52) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.WinProcess.enableDebugPrivilege(WinProcess.java:200) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.util.ProcessTree$Windows.<clinit>(ProcessTree.java:457) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.util.ProcessTree.get(ProcessTree.java:328) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.Launcher$LocalLauncher.kill(Launcher.java:657) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.run(AbstractBuild.java:421) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.Run.run(Run.java:1280) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:293) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at hudson.model.Executor.run(Executor.java:139) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no winp.x64 in java.library.path FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1734) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1028) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:111) FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03| ... 10 more FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|Oct 25, 2010 10:49:03 PM hudson.model.Run run FINEST|1324/0|10-10-25 22:49:03|INFO: AllTests #1 main build action completed: FAILURE I found old post http://hudson.361315.n4.nabble.com/Unable-to-load-winp-dll-td379189.html that recommends to -Dhudson.util.ProcessTreeKiller.disable=true but this didn't help.
    via by vj000,
  • ImageJ - Quicktime installed?
    via by Unknown author,
  • Netbeans: library not found after build
    via Stack Overflow by Cosmic
    ,
    • java.lang.UnsatisfiedLinkError: Unable to load winp.x64.dll at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:130) at org.jvnet.winp.Native.<clinit>(Native.java:52) at org.jvnet.winp.WinProcess.enableDebugPrivilege(WinProcess.java:200) at hudson.util.ProcessTree$Windows.<clinit>(ProcessTree.java:457) at hudson.util.ProcessTree.get(ProcessTree.java:328) at hudson.Launcher$LocalLauncher.kill(Launcher.java:657) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.run(AbstractBuild.java:421) at hudson.model.Run.run(Run.java:1280) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:293) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:139) Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no winp.x64 in java.library.path at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1734) at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823) at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1028) at org.jvnet.winp.Native.load(Native.java:111) ... 10 more

    Users with the same issue

    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown User
    4 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Reich
    2 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    276 more bugmates