java.lang.ClassNotFoundException: weblogic.management.descriptors.WebElementMBean]]

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • Problems deploying webservice using ANT
    via by 3004,
    • java.lang.ClassNotFoundException: weblogic.management.descriptors.WebElementMBean]] at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.<init>(DynamicMBeanImpl.java:191) at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.<init>(DynamicMBeanImpl.java:167) at weblogic.management.descriptors.XMLElementMBeanDelegate.<init>(XMLElementMBeanDelegate.java:67) at weblogic.management.descriptors.XMLElementMBeanDelegate.<init>(XMLElementMBeanDelegate.java:51) at weblogic.j2ee.dd.J2EEDeploymentDescriptor.<init>(J2EEDeploymentDescriptor.java:82) at weblogic.webservice.util.WebServiceEarFile.<init>(WebServiceEarFile.java:65) at weblogic.ant.taskdefs.webservices.servicegen.ServiceGenTask.execute(ServiceGenTask.java:131) at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:317) at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:309) at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:334) at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1306) at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1250) at com.togethersoft.modules.antrunner.stub.Main2.runBuild(Main2.java:392) at com.togethersoft.modules.antrunner.stub.Main2.main(Main2.java:105) at com.togethersoft.modules.antrunner.stub.AntStubImpl.start(AntStubImpl.java:93) at com.togethersoft.modules.antrunner.AntRunner.doRun(AntRunner.java:260) at com.togethersoft.modules.antrunner.process.Worker.construct(Worker.java:95) at com.togethersoft.modules.antrunner.process.Worker$2.run(Worker.java:160) at java.lang.Thread.run(Thread.java:479)
    No Bugmate found.