java.lang.UnsatisfiedLinkError

If you like a tip written by other Samebug users, mark is as helpful! Marks help our algorithm provide you better solutions and also help other users.
tip

This happens sometimes when Android fails to load the necessary libraries when you install an app. Try reinstalling it or telling your client to reinstall it, as it seems to correctly install the libraries and fixes the problem.


rafael

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

  • Examples Server Startup Error on Windows 98
    via by Wayne Elliott,
  • Weblogic6.0sp1 startup problem on windows
    via by Bert Verhoeven,
  • JNI error starting up Weblogic6.0
    via by 3004,
  • "no muxer in java.library.path"
    via by 3004,
  • muxer library in Windows system.
    via by 3004,
    • java.lang.UnsatisfiedLinkError: no muxer in java.library.path at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1312) at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:749) at java.lang.System.loadLibrary(System.java:820) at weblogic.socket.PosixSocketMuxer.<init>(PosixSocketMuxer.java:90) at java.lang.Class.newInstance0(Native Method) at java.lang.Class.newInstance(Class.java:237) at weblogic.socket.SocketMuxer.makeTheMuxer(SocketMuxer.java:128) at weblogic.socket.SocketMuxer.getMuxer(SocketMuxer.java:83) at weblogic.t3.srvr.ListenThread.run(ListenThread.java:224)

    Users with the same issue

    Unknown User
    4 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Reich
    2 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    filpgame
    8 times, last one,
    276 more bugmates