javax.xml.soap.SOAPException

Failed to send message: weblogic.webservice.util.A ccessException: The server at http://server1:100/sites/projectserver_110/_vti_bi n/lists.asmx returned a 401 error code (Unauthorized). Please check that userna me and password are set correctly and that you have permission to access the req uested method.

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web695

  • via Oracle Community by 666705, 1 year ago
    Failed to send message: weblogic.webservice.util.A ccessException: The server at http://server1:100/sites/projectserver_110/_vti_bi n/lists.asmx returned a 401 error code (Unauthorized). Please check that userna me and password are set correctly and that you have permission to access the req uested method.
  • via Oracle Community by 666705, 1 year ago
    Failed to send message: weblogic.webservice.util.A ccessException: The server at https://www.3pv.net/3PVWebServices/3PVWebServices. asmx?wsdl returned a 403 error code (Forbidden). Please ensure that your URL is correct and that the correct protocol is in use.
  • via Oracle Community by 666705, 1 year ago
    Failed to send message: weblogic.webservice.util.A ccessException: The server at https://www.3pv.net/3PVWebServices/3PVWebServices. asmx?wsdl returned a 403 error code (Forbidden). Please ensure that your URL is correct and that the correct protocol is in use.
  • Stack trace

    • javax.xml.soap.SOAPException: Failed to send message: weblogic.webservice.util.A ccessException: The server at http://server1:100/sites/projectserver_110/_vti_bi n/lists.asmx returned a 401 error code (Unauthorized). Please check that userna me and password are set correctly and that you have permission to access the req uested method. at weblogic.webservice.core.soap.SOAPConnectionImpl.call(SOAPConnectionImpl.java:62) at integration.msproject.MSPIssues.getProjListAndViewID(MSPIssues.java:430) at integration.msproject.MSPIssues.setIssues(MSPIssues.java:366) at integration.msproject.MSPIssues.getIssues(MSPIssues.java:317) at integration.common.IssueIntgBO.setParams(IssueIntgBO.java:975) at integration.common.IssueIntgBO.loadPage(IssueIntgBO.java:153) at integration.common.IssueIntgUI.doPost(IssueIntgUI.java:158) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:760) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853) at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run(ServletStubImpl.java:996) at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:419) at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:315) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:6452) at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321) at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:118) at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.invokeServlet(WebAppServletContext.java:3661) at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.execute(ServletRequestImpl.java:2630) at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:219) at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:178) Caused by: weblogic.webservice.util.AccessException: The server at http://server 1:100/sites/projectserver_110/_vti_bin/lists.asmx returned a 401 error code (Una uthorized). Please check that username and password are set correctly and that you have permission to access the requested method. at weblogic.webservice.binding.http11.Http11ClientBinding.handleErrorResponse(Http11ClientBinding.java:142) at weblogic.webservice.binding.http11.Http11ClientBinding.receive(Http11ClientBinding.java:220) at weblogic.webservice.core.soap.SOAPConnectionImpl.call(SOAPConnectionImpl.java:58) ... 18 more

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    You’re the first here who have seen this exception.