org.osgi.framework.BundleException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • Eclipse Plugin Coverage
    via emma by nobody
    ,
    • org.osgi.framework.BundleException: The activator com.wiffle.Developer.DeveloperPlugin for bundle com.wiffle.Developer is invalid at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.loadBundleActivator(AbstractBundle.java:158) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.start(BundleContextImpl.java:933) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:421) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:293) at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseClassLoader.findLocalClass(EclipseClassLoader.java:110) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:371) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.requireClass(BundleLoader.java:336) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findRequiredClass(BundleLoader.java:914) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:399) at org.eclipse.osgi.framework.adaptor.core.AbstractClassLoader.loadClass(AbstractClassLoader.java:93) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source) at com.wiffle.Developer.test.DeveloperPluginTest.setUp(DeveloperPluginTest.java:39) at junit.framework.TestCase.runBare(TestCase.java:125) at junit.framework.TestResult$1.protect(TestResult.java:106) at junit.framework.TestResult.runProtected(TestResult.java:124) at junit.framework.TestResult.run(TestResult.java:109) at junit.framework.TestCase.run(TestCase.java:118) at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:208) at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:203) at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:208) at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:203) at org.eclipse.test.EclipseTestRunner.run(EclipseTestRunner.java:322) at org.eclipse.test.EclipseTestRunner.run(EclipseTestRunner.java:198) at org.eclipse.test.CoreTestApplication.runTests(CoreTestApplication.java:35) at org.eclipse.test.CoreTestApplication.run(CoreTestApplication.java:31) at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(PlatformActivator.java:335) at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:272) at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:128) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:186) at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:647) at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:631) Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: com/vladium/emma/rt/RT at com.wiffle.Developer.DeveloperPlugin.$VRi(DeveloperPlugin.java) at com.wiffle.Developer.DeveloperPlugin.<clinit>(DeveloperPlugin.java) at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.loadBundleActivator(AbstractBundle.java:153) ... 35 more
    No Bugmate found.