java.lang.ClassNotFoundException

org.eevolution.model.MEXPFormat

Samebug tips8

You might've forgot to add a dependency or it's written wrong. Also, you might be using incompatible versions of Java and Hibernate. More on this here: https://goo.gl/SjSlRA

This error means there's a class missing in your classpath during runtime. You need to create a jar with all your dependencies and have it in your classpath. Check Maven Assembly Plugin and how to add your dependencies to a jar: https://goo.gl/U2zr8k

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web1

  • via adempiere by usrdno
    , 1 year ago
    org.eevolution.model.MEXPFormat
  • Stack trace

    • java.lang.ClassNotFoundException: org.eevolution.model.MEXPFormat at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:307) at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252) at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320) at org.adempiere.process.rpl.exp.ModelExporter.doIt(ModelExporter.java:119) at org.compiere.process.SvrProcess.process(SvrProcess.java:145) at org.compiere.process.SvrProcess.startProcess(SvrProcess.java:103) at org.adempiere.util.ProcessUtil.startJavaProcess(ProcessUtil.java:123) at org.compiere.apps.ProcessCtl.startProcess(ProcessCtl.java:650) at org.compiere.apps.ProcessCtl.run(ProcessCtl.java:395) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    1195 more bugmates