org.eclipse.swt.SWTException: Unsupported or unrecognized format

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Solutions on the web

via pydev by aurelien_baudet
, 1 year ago
Unsupported or unrecognized format
via Stack Overflow by u123
, 2 years ago
Unsupported or unrecognized format
via Coderanch by shay main, 1 year ago
via Eclipse Bugzilla by paul_premis, 1 year ago
Unsupported or unrecognized format
via GitHub by arcanefoam
, 9 months ago
Unsupported or unrecognized format
org.eclipse.swt.SWTException: Unsupported or unrecognized format
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3374)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3297)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3268)
at org.eclipse.swt.internal.image.FileFormat.load(FileFormat.java:82)
at org.eclipse.swt.graphics.ImageLoader.load(ImageLoader.java:127)
at org.eclipse.swt.graphics.ImageDataLoader.load(ImageDataLoader.java:22)
at org.eclipse.swt.graphics.ImageData.(ImageData.java:328)
at org.eclipse.jface.resource.URLImageDescriptor.getImageData(URLImageDescriptor.java:57)
at org.eclipse.jface.resource.ImageDescriptor.createImage(ImageDescriptor.java:279)
at org.eclipse.jface.resource.ImageDescriptor.createImage(ImageDescriptor.java:233)
at org.python.pydev.core.bundle.ImageCache.get(ImageCache.java:55)
at org.python.pydev.debug.model.PyDebugModelPresentation.getImage(PyDebugModelPresentation.java:63)
at org.eclipse.debug.internal.ui.LazyModelPresentation.getImage(LazyModelPresentation.java:110)
at org.eclipse.debug.internal.ui.DelegatingModelPresentation.getImage(DelegatingModelPresentation.java:147)
at org.eclipse.debug.internal.ui.views.launch.DebugElementHelper.getImageDescriptor(DebugElementHelper.java:61)
at org.eclipse.debug.internal.ui.elements.adapters.AsynchronousDebugLabelAdapter.getImageDescriptors(AsynchronousDebugLabelAdapter.java:86)
at org.eclipse.debug.internal.ui.viewers.provisional.AsynchronousLabelAdapter.computeLabels(AsynchronousLabelAdapter.java:96)
at org.eclipse.debug.internal.ui.elements.adapters.AsynchronousDebugLabelAdapter.computeLabels(AsynchronousDebugLabelAdapter.java:66)
at org.eclipse.debug.internal.ui.viewers.provisional.AsynchronousLabelAdapter$2.run(AsynchronousLabelAdapter.java:51)

Users with the same issue

Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 day ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 month ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 10 months ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago

Write tip

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.