java.lang.NoClassDefFoundError

com/google/inject/Module

Samebug tips8

This error means there's a class missing in your classpath during runtime. You need to create a jar with all your dependencies and have it in your classpath. Check Maven Assembly Plugin and how to add your dependencies to a jar: https://goo.gl/U2zr8k

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web8703

  • com/google/inject/Module
  • via frostwire.com by Unknown author, 1 year ago
    com/google/inject/Module
  • via frostwire.com by Unknown author, 10 months ago
    com/google/inject/Module
  • Stack trace

    • java.lang.NoClassDefFoundError: com/google/inject/Module at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native Method) at java.lang.Class.privateGetDeclaredMethods(Unknown Source) at java.lang.Class.privateGetPublicMethods(Unknown Source) at java.lang.Class.getMethods(Unknown Source) at org.apache.velocity.util.introspection.ClassMap.getAccessibleMethods(ClassMap.java:258) at org.apache.velocity.util.introspection.ClassMap.populateMethodCache(ClassMap.java:151) at org.apache.velocity.util.introspection.ClassMap.<init>(ClassMap.java:64) at org.apache.velocity.util.introspection.IntrospectorBase.createClassMap(IntrospectorBase.java:126) at org.apache.velocity.util.introspection.IntrospectorBase.getMethod(IntrospectorBase.java:112) at org.apache.velocity.util.introspection.Introspector.getMethod(Introspector.java:100) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.PropertyExecutor.discover(PropertyExecutor.java:65) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.PropertyExecutor.<init>(PropertyExecutor.java:39) at org.apache.velocity.util.introspection.UberspectImpl.getPropertyGet(UberspectImpl.java:156) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTIdentifier.execute(ASTIdentifier.java:125) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTReference.execute(ASTReference.java:175) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTReference.value(ASTReference.java:327) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTAddNode.value(ASTAddNode.java:66) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTExpression.value(ASTExpression.java:51) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTSetDirective.render(ASTSetDirective.java:95) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTBlock.render(ASTBlock.java:55) at org.apache.velocity.runtime.directive.Foreach.render(Foreach.java:166) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTDirective.render(ASTDirective.java:114) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTBlock.render(ASTBlock.java:55) at org.apache.velocity.runtime.directive.Foreach.render(Foreach.java:166) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.ASTDirective.render(ASTDirective.java:114) at org.apache.velocity.runtime.parser.node.SimpleNode.render(SimpleNode.java:230) at org.apache.velocity.Template.merge(Template.java:256) at org.apache.velocity.app.Velocity.mergeTemplate(Velocity.java:449) at org.uncommons.reportng.AbstractReporter.generateFile(AbstractReporter.java:114) at org.uncommons.reportng.HTMLReporter.createOverview(HTMLReporter.java:143) at org.uncommons.reportng.HTMLReporter.generateReport(HTMLReporter.java:108) at org.testng.TestNG.generateReports(TestNG.java:1115) at org.testng.TestNG.run(TestNG.java:1074) at org.testng.remote.RemoteTestNG.run(RemoteTestNG.java:111) at org.testng.remote.RemoteTestNG.initAndRun(RemoteTestNG.java:204) at org.testng.remote.RemoteTestNG.main(RemoteTestNG.java:175) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.google.inject.Module at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ... 36 more

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 9 months ago
    Unknown user
    Once, 7 months ago
    1199 more bugmates