java.lang.ClassNotFoundException

com.liferay.portlet.asset.model.AssetTagPropertySoap

Samebug tips1

This means you're missing a class that Java needs for this program. Check if you're not missing the jsr305-1.3.7.jar from your classpath, it's the jar that contains the class javax.annotation.Nullable.

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web1

  • via Liferay Issues by Hong Zhao, 11 months ago
    com.liferay.portlet.asset.model.AssetTagPropertySoap
  • Stack trace

    • java.lang.ClassNotFoundException: com.liferay.portlet.asset.model.AssetTagPropertySoap at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1714) at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1559) at org.apache.axis.utils.ClassUtils$2.run(ClassUtils.java:187) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at org.apache.axis.utils.ClassUtils.loadClass(ClassUtils.java:160) at org.apache.axis.utils.ClassUtils.forName(ClassUtils.java:100) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDTypeMapping.getLanguageSpecificType(WSDDTypeMapping.java:183) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDService.deployTypeMapping(WSDDService.java:542) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDService.initTMR(WSDDService.java:253) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDService.<init>(WSDDService.java:233) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDDeployment.<init>(WSDDDeployment.java:192) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDDocument.setDocument(WSDDDocument.java:139) at org.apache.axis.deployment.wsdd.WSDDDocument.<init>(WSDDDocument.java:65) at org.apache.axis.configuration.FileProvider.configureEngine(FileProvider.java:179) at org.apache.axis.AxisEngine.init(AxisEngine.java:172) at org.apache.axis.AxisEngine.<init>(AxisEngine.java:156) at org.apache.axis.server.AxisServer.<init>(AxisServer.java:88) at org.apache.axis.server.DefaultAxisServerFactory.createServer(DefaultAxisServerFactory.java:109) at org.apache.axis.server.DefaultAxisServerFactory.getServer(DefaultAxisServerFactory.java:73) at org.apache.axis.server.AxisServer.getServer(AxisServer.java:73) at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.getEngine(AxisServletBase.java:185) at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.getOption(AxisServletBase.java:396) at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.init(AxisServletBase.java:112) at org.apache.axis.transport.http.AxisServlet.init(AxisServlet.java:156) at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:160) at com.liferay.util.axis.AxisServlet.doInit(AxisServlet.java:231) at com.liferay.util.axis.AxisServlet$InitThread.run(AxisServlet.java:326)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 7 months ago
    Unknown user
    Once, 10 months ago
    Unknown user
    Once, 11 months ago
    Unknown user
    Once, 11 months ago
    444 more bugmates