org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • Hello i have an issue with the websphere deploy plugin a can connecte to my websphere server without any probleme (when i do test connection it's seccesfull) the deployement dosn't work i got this error Connecting to IBM WebSphere Application Server... The following artifacts will be deployed in this order... ------------------------------------------- MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT.war ------------------------------------------- Generating EAR For New Artifact: MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT Deploying New 'MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT' to IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to install artifact: at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.installArtifact(WebSphereDeploymentService.java:167) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.deployArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:193) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:171) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:784) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:756) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$MavenModuleSetBuildExecution.post2(MavenModuleSetBuild.java:1030) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:705) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1695) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:519) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:231) Feb 19, 2014 10:22:04 AM WARNING com.ibm.websphere.management.AdminClientFactory ADMC0046W. please help
    via by samir cherbani,
  • Hi there Most helpful if anyone can help on this. The plugin SSL connection and location of deployment WAR works but it fails to deploy to a remote WAS instance. There is no entry in the log files on the server or any evidence of installables that have been copied over to the remote server. The only msg is a plugin error error message: Connecting to IBM WebSphere Application Server... The following artifacts will be deployed in this order... ------------------------------------------- XJourney.war ------------------------------------------- Generating EAR For New Artifact: XJourney Deploying New 'XJourney' to IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to install artifact: Failure uploading archive to server at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.installArtifact(WebSphereDeploymentService.java:167) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.deployArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:193) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:171) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:804) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:776) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$MavenModuleSetBuildExecution.post2(MavenModuleSetBuild.java:1007) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:726) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1628) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:506) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:247) Build step 'Deploy To IBM WebSphere Application Server' changed build result to FAILURE Finished: FAILURE
    via by kal,
  • Jenkins WebSphere Deployer Plugin Error
    via Stack Overflow by Rajesh Kumar
    ,
  • Remote deployment on WAS using websphere deployer plugin of jenkins
    via Software Quality Assurance & Testing by Ashwani Raj
    ,
  • Hi there Most helpful if anyone can help on this. The plugin SSL connection and location of deployment WAR works but it fails to deploy to a remote WAS instance. There is no entry in the log files on the server or any evidence of installables that have been copied over to the remote server. The only msg is a plugin error error message: Connecting to IBM WebSphere Application Server... The following artifacts will be deployed in this order... ------------------------------------------- XJourney.war ------------------------------------------- Generating EAR For New Artifact: XJourney Deploying New 'XJourney' to IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to install artifact: Failure uploading archive to server at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.installArtifact(WebSphereDeploymentService.java:167) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.deployArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:193) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:171) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:804) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:776) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$MavenModuleSetBuildExecution.post2(MavenModuleSetBuild.java:1007) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:726) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1628) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:506) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:247) Build step 'Deploy To IBM WebSphere Application Server' changed build result to FAILURE Finished: FAILURE
    via by kal,
  • Hello i have an issue with the websphere deploy plugin a can connecte to my websphere server without any probleme (when i do test connection it's seccesfull) the deployement dosn't work i got this error Connecting to IBM WebSphere Application Server... The following artifacts will be deployed in this order... ------------------------------------------- MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT.war ------------------------------------------- Generating EAR For New Artifact: MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT Deploying New 'MBTRS_SWITCH-1.0-SNAPSHOT' to IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to install artifact: at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.installArtifact(WebSphereDeploymentService.java:167) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.deployArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:193) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:171) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:784) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:756) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$MavenModuleSetBuildExecution.post2(MavenModuleSetBuild.java:1030) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:705) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1695) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:519) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:231) Feb 19, 2014 10:22:04 AM WARNING com.ibm.websphere.management.AdminClientFactory ADMC0046W. please help
    via by samir cherbani,
  • When deploying an artifact to Websphere. The application is successfully stopped, but once the artifact tries to upload, the below error occurs: Stopping Old Application 'XX'... Updating 'XX' on IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to updated artifact: Failure uploading archive to server at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.updateArtifact(WebSphereDeploymentService.java:278) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.updateArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:252) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:206) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:761) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:721) at hudson.model.Build$BuildExecution.post2(Build.java:183) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:670) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1766) at hudson.model.FreeStyleBuild.run(FreeStyleBuild.java:43) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:98) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:374) As an FYI - i tried using plugin version 1..3.4 and the beta 1.4. Our websphere keystore and truststore are stored as .p12 files. I tried using the .p12 files directly and also created a JKS file and converted them from pkcs12 to JKS format.
    via by Rusty Bentz,
  • When deploying an artifact to Websphere. The application is successfully stopped, but once the artifact tries to upload, the below error occurs: Stopping Old Application 'XX'... Updating 'XX' on IBM WebSphere Application Server Error deploying to IBM WebSphere Application Server: org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to updated artifact: Failure uploading archive to server at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.updateArtifact(WebSphereDeploymentService.java:278) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.updateArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:252) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:206) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:761) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:721) at hudson.model.Build$BuildExecution.post2(Build.java:183) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:670) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1766) at hudson.model.FreeStyleBuild.run(FreeStyleBuild.java:43) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:98) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:374) As an FYI - i tried using plugin version 1..3.4 and the beta 1.4. Our websphere keystore and truststore are stored as .p12 files. I tried using the .p12 files directly and also created a JKS file and converted them from pkcs12 to JKS format.
    via by Rusty Bentz,
    • org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.DeploymentServiceException: Failed to updated artifact: Failure uploading archive to server at org.jenkinsci.plugins.websphere.services.deployment.WebSphereDeploymentService.updateArtifact(WebSphereDeploymentService.java:278) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.updateArtifact(WebSphereDeployerPlugin.java:252) at org.jenkinsci.plugins.websphere_deployer.WebSphereDeployerPlugin.perform(WebSphereDeployerPlugin.java:206) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$3.perform(BuildStepMonitor.java:45) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:779) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:726) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$MavenModuleSetBuildExecution.post2(MavenModuleSetBuild.java:1047) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.post(AbstractBuild.java:671) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1766) at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:531) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:98) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:408)

    Users with the same issue

    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,