hudson.util.IOException2: Slave JVM has not reported exit code. Is it still running?

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Samebug tips

,
Expert tip

This is a bug in some versions of the Arduino IDE. Try updating to the version 1.6.12 or further.

Solutions on the web

via Jenkins JIRA by Sorin Sbarnea, 1 year ago
Slave JVM has not reported exit code. Is it still running?
via jenkins-ci.org by Unknown author, 1 year ago
Slave JVM has not reported exit code. Is it still running?
via Jenkins JIRA by Sorin Sbarnea, 1 year ago
Slave JVM has not reported exit code. Is it still running?
via Stack Overflow by chanukhya bachina
, 1 year ago
Slave JVM has terminated. Exit code=1
hudson.util.IOException2: Slave JVM has not reported exit code. Is it still running?
at java.lang.ProcessBuilder.start(Unknown Source)
at hudson.Proc$LocalProc.(Proc.java:244)

Users with the same issue

Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 2 years ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago

Write tip

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.