java.lang.UnsatisfiedLinkError

no ST3J in java.library.path

Samebug tips1

This happens sometimes when Android fails to load the necessary libraries when you install an app. Try reinstalling it or telling your client to reinstall it, as it seems to correctly install the libraries and fixes the problem.


rafaelrafael

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web4413

  • Stack trace

    • java.lang.UnsatisfiedLinkError: no ST3J in java.library.path at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source) at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source) at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source) at client.ST3.<init>(ST3.java:151) at client.EncryptDecrypt.<init>(EncryptDecrypt.java:49) at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source) at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.newInstance(DefaultInstanceManager.java:119) at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1073) at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:824) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:135) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:164) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:462) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:164) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:100) at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:563) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:118) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:403) at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:301) at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:162) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$SocketProcessor.run(JIoEndpoint.java:309) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    276 more bugmates