org.apache.commons.jelly.JellyTagException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • JIRA does not display the error message properly while it's trying to run the Jelly service with the following script. This script contains the invalid user password. {noformat} <JiraJelly xmlns:jira="jelly:com.atlassian.jira.jelly.enterprise.JiraTagLib" xmlns:core="jelly:core" xmlns:log="jelly:log" > <jira:Login username="admin" password="password"> <!-- Properties for the script --> <core:set var="comment">This issue has not been updated for 7 days or more. * If you have no other questions, please select "Close Issue" If this issue is not updated in the next 7 days, it will be automatically closed.</core:set> <core:set var="workflowStep" value="Resolve Issue" /> <core:set var="workflowUser" value="admin" /> <core:set var="filter7Days" value="10000" /> <!-- Run the SearchRequestFilter --> <jira:RunSearchRequest filterid="${filter7Days}" var="issues" /> <core:forEach var="issue" items="${issues}"> <jira:TransitionWorkflow key="${issue.key}" user="${workflowUser}" workflowAction="${workflowStep}" comment="${comment}"/> </core:forEach> </jira:Login> </JiraJelly> {noformat} The filter with the id 10000 does exist in JIRA. However, it displays the following error messages after the Jelly Service is executed. {noformat} ... org.apache.commons.jelly.JellyTagException: file:/C:/Documents and Settings/cychan/Desktop/Text1.txt:16:65: <jira:RunSearchRequest> Search Filter with id 10000 did not exist at com.atlassian.jira.jelly.tag.RunSearchRequest.buildSearchRequestFromFilter(RunSearchRequest.java:116) ... {noformat} If the user password is correctly defined, Jelly Service is executed successfully. Hence, JIRA should display the invalid login error message whenever the user password is not correct.
    via by Chai Ying Chan [Atlassian],
  • JIRA does not display the error message properly while it's trying to run the Jelly service with the following script. This script contains the invalid user password. {noformat} <JiraJelly xmlns:jira="jelly:com.atlassian.jira.jelly.enterprise.JiraTagLib" xmlns:core="jelly:core" xmlns:log="jelly:log" > <jira:Login username="admin" password="password"> <!-- Properties for the script --> <core:set var="comment">This issue has not been updated for 7 days or more. * If you have no other questions, please select "Close Issue" If this issue is not updated in the next 7 days, it will be automatically closed.</core:set> <core:set var="workflowStep" value="Resolve Issue" /> <core:set var="workflowUser" value="admin" /> <core:set var="filter7Days" value="10000" /> <!-- Run the SearchRequestFilter --> <jira:RunSearchRequest filterid="${filter7Days}" var="issues" /> <core:forEach var="issue" items="${issues}"> <jira:TransitionWorkflow key="${issue.key}" user="${workflowUser}" workflowAction="${workflowStep}" comment="${comment}"/> </core:forEach> </jira:Login> </JiraJelly> {noformat} The filter with the id 10000 does exist in JIRA. However, it displays the following error messages after the Jelly Service is executed. {noformat} ... org.apache.commons.jelly.JellyTagException: file:/C:/Documents and Settings/cychan/Desktop/Text1.txt:16:65: <jira:RunSearchRequest> Search Filter with id 10000 did not exist at com.atlassian.jira.jelly.tag.RunSearchRequest.buildSearchRequestFromFilter(RunSearchRequest.java:116) ... {noformat} If the user password is correctly defined, Jelly Service is executed successfully. Hence, JIRA should display the invalid login error message whenever the user password is not correct.
    via by Chai Ying Chan [Atlassian],
    • org.apache.commons.jelly.JellyTagException: file:/C:/Documents and Settings/cychan/Desktop/Text1.txt:16:65: <jira:RunSearchRequest> Search Filter with id 10000 did not exist at com.atlassian.jira.jelly.tag.RunSearchRequest.buildSearchRequestFromFilter(RunSearchRequest.java:116)
    No Bugmate found.