java.lang.NoClassDefFoundError

com/sap/mw/jco/JCO$Exception

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web8360

  • via liferay.com by Unknown author, 1 year ago
    com/sap/mw/jco/JCO$Exception
  • via Oracle Community by 473218, 7 months ago
    com/sap/mw/jco/JCO$Exception
  • via Oracle Community by 392 Guest, 11 months ago
    com/sap/mw/jco/JCO$Exception
  • Stack trace

    • java.lang.NoClassDefFoundError: com/sap/mw/jco/JCO$Exception at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native Method) at java.lang.Class.privateGetDeclaredMethods(Class.java:2427) at java.lang.Class.privateGetPublicMethods(Class.java:2547) at java.lang.Class.getMethods(Class.java:1410) at com.sun.xml.ws.model.RuntimeModeler.determineWebMethodUse(RuntimeModeler.java:303) at com.sun.xml.ws.model.RuntimeModeler.processClass(RuntimeModeler.java:319) at com.sun.xml.ws.model.RuntimeModeler.buildRuntimeModel(RuntimeModeler.java:256) at com.sun.tools.ws.wscompile.WsgenTool.buildModel(WsgenTool.java:218) at com.sun.tools.ws.wscompile.WsgenTool.run(WsgenTool.java:119) at com.sun.tools.ws.util.WSToolsObjectFactoryImpl.wsgen(WSToolsObjectFactoryImpl.java:61) at com.sun.tools.ws.spi.WSToolsObjectFactory.wsgen(WSToolsObjectFactory.java:107) at com.sun.enterprise.webservice.WsUtil.runWsGen(WsUtil.java:1845) at com.sun.enterprise.webservice.WsUtil.genWSInfo(WsUtil.java:2249) at com.sun.enterprise.deployment.backend.ModuleDeployer.loadDescriptors(ModuleDeployer.java:424) at com.sun.enterprise.deployment.backend.EjbModuleDeployer.deploy(EjbModuleDeployer.java:140) at com.sun.enterprise.deployment.backend.ModuleDeployer.doRequestFinish(ModuleDeployer.java:179) at com.sun.enterprise.deployment.phasing.J2EECPhase.runPhase(J2EECPhase.java:191) at com.sun.enterprise.deployment.phasing.DeploymentPhase.executePhase(DeploymentPhase.java:108) at com.sun.enterprise.deployment.phasing.PEDeploymentService.executePhases(PEDeploymentService.java:919) at com.sun.enterprise.deployment.phasing.PEDeploymentService.deploy(PEDeploymentService.java:279) at com.sun.enterprise.deployment.phasing.PEDeploymentService.deploy(PEDeploymentService.java:788) at com.sun.enterprise.management.deploy.DeployThread.deploy(DeployThread.java:187) at com.sun.enterprise.management.deploy.DeployThread.run(DeployThread.java:223)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Once, 3 months ago
    Unknown user
    Once, 11 months ago
    14 times, 1 year ago
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    81 more bugmates