org.wildfly.test.integration.jsp.JspCompilerTestCase

tip

This was a bug at HBase 1.0.1, it has been patched, so an update to 1.0.2 or further should solve the problem. URL for the Jira thread: https://goo.gl/c5oa6f

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 8144#141154691
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 7929#134330556
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9139#241291349
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9157#243241647
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9157#243362210
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9156#243462603
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9157#243391553
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
    • org.wildfly.test.integration.jsp.JspCompilerTestCase: org.jboss.as.test.integration.web.servlet.registration.DefaultServletReplacmentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:64) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deploy(ArchiveDeployer.java:46) at org.jboss.as.arquillian.container.CommonDeployableContainer.deploy(CommonDeployableContainer.java:144) Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused: no further information at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:717) at org.xnio.nio.WorkerThread$ConnectHandle.handleReady(WorkerThread.java:319) at org.xnio.nio.WorkerThread.run(WorkerThread.java:539)

    Users with the same issue

    jf-ast
    7 times, last one,
    Raggyman
    30496 times, last one,
    nolessan
    9 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown visitor2 times, last one,
    114 more bugmates