java.lang.NoClassDefFoundError

hudson/maven/MavenModuleSetBuild

Samebug tips8

You might've forgot to add a dependency or it's written wrong. Also, you might be using incompatible versions of Java and Hibernate. More on this here: https://goo.gl/SjSlRA

This error means there's a class missing in your classpath during runtime. You need to create a jar with all your dependencies and have it in your classpath. Check Maven Assembly Plugin and how to add your dependencies to a jar: https://goo.gl/U2zr8k

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web752

  • via Jenkins JIRA by Murray Cumming, 1 year ago
    hudson/maven/MavenModuleSetBuild
  • via Jenkins JIRA by Murray Cumming, 1 year ago
    hudson/maven/MavenModuleSetBuild
  • hudson/maven/MavenModuleSetBuild
  • Stack trace

    • java.lang.NoClassDefFoundError: hudson/maven/MavenModuleSetBuild at hudson.plugins.copyartifact.CopyArtifact.perform(CopyArtifact.java:221) at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.perform(AbstractBuild.java:804) at hudson.model.Build$BuildExecution.build(Build.java:199) at hudson.model.Build$BuildExecution.doRun(Build.java:160) at hudson.model.AbstractBuild$AbstractBuildExecution.run(AbstractBuild.java:586) at hudson.model.Run.execute(Run.java:1593) at hudson.matrix.MatrixRun.run(MatrixRun.java:146) at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88) at hudson.model.Executor.run(Executor.java:247) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: hudson.maven.MavenModuleSetBuild at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:321) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:266) at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:334) ... 10 more

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Unknown user
    Once, 10 months ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    1189 more bugmates