org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.MixedDomain640TestSuite

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 8720#187798145
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8709#185977659
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8729#188727530
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8835#207345214
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8773#199059814
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8772#194978381
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8117#140117639
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8289#149236141
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8226#149770688
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
    • org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.MixedDomain640TestSuite: org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.LegacyConfig640TestSuite: java.lang.AssertionError: expected:<EAP_6_2_0> but was:<EAP_6_4_0> at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getVersion(MixedDomainTestSuite.java:45) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getSupport(MixedDomainTestSuite.java:83) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getSupportForLegacyConfig(MixedDomainTestSuite.java:75) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.LegacyConfig640TestSuite.initializeDomain(LegacyConfig640TestSuite.java:37)
    No Bugmate found.