org.jboss.as.test.integration.jca.lazyconnectionmanager.LazyAssociationXATransactionTestCase

org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)


Samebug tips1

This was a bug at HBase 1.0.1, it has been patched, so an update to 1.0.2 or further should solve the problem. URL for the Jira thread: https://goo.gl/c5oa6f

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.


Solutions on the web4

Solution icon of github
via GitHub by wildfly-ci
, 11 months ago
org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)

Solution icon of github
via GitHub by wildfly-ci
, 11 months ago
org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)

Solution icon of github
via GitHub by wildfly-ci
, 11 months ago
org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)

Solution icon of github
via GitHub by wildfly-ci
, 11 months ago
org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)

Stack trace

  • org.jboss.as.test.integration.jca.lazyconnectionmanager.LazyAssociationXATransactionTestCase: org.jboss.as.test.integration.jca.ijdeployment.IronJacamarDoubleDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:64) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deploy(ArchiveDeployer.java:46) at org.jboss.as.arquillian.container.CommonDeployableContainer.deploy(CommonDeployableContainer.java:144) Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:717) at org.xnio.nio.WorkerThread$ConnectHandle.handleReady(WorkerThread.java:319) at org.xnio.nio.WorkerThread.run(WorkerThread.java:559)

Write tip

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

Users with the same issue

2 times, 6 days ago
5 times, 23 hours ago
210 times, 2 weeks ago
35178 times, 1 month ago
108 times, 2 months ago
121 more bugmates