org.jboss.as.test.integration.jca.deployment.WarServletDeploymentTestCase: org.jboss.as.test.integration.jca.deployment.EjbDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83)

If you like a tip written by other Samebug users, mark is as helpful! Marks help our algorithm provide you better solutions and also help other users.
tip

This was a bug at HBase 1.0.1, it has been patched, so an update to 1.0.2 or further should solve the problem. URL for the Jira thread: https://goo.gl/c5oa6f

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 8516#166395988
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8492#164607630
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8604#174645175
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8572#171587163
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8562#171041472
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8741#190241215
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8710#186061788
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8650#179757926
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8785#198132549
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8773#195404307
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
    • org.jboss.as.test.integration.jca.deployment.WarServletDeploymentTestCase: org.jboss.as.test.integration.jca.deployment.EjbDeploymentTestCase: at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:83) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deployInternal(ArchiveDeployer.java:64) at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deploy(ArchiveDeployer.java:46) at org.jboss.as.arquillian.container.CommonDeployableContainer.deploy(CommonDeployableContainer.java:144) Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.checkConnect(Native Method) at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.finishConnect(SocketChannelImpl.java:717) at org.xnio.nio.WorkerThread$ConnectHandle.handleReady(WorkerThread.java:319) at org.xnio.nio.WorkerThread.run(WorkerThread.java:559)

    Users with the same issue

    rocday
    rocday2978 times, last one,
    nasimk
    nasimk93 times, last one,
    batwalrus76
    batwalrus76108 times, last one,
    stigkj
    stigkj20 times, last one,
    arturgajowy
    arturgajowy509 times, last one,
    114 more bugmates