java.lang.UnsatisfiedLinkError

Could not load SWT library. Reasons: no swt-win32-3738 in java.library.path no swt-win32 in java.library.path Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32-3738.dll Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32.dll

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web8522

  • Could not load SWT library. Reasons: no swt-win32-3738 in java.library.path no swt-win32 in java.library.path Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32-3738.dll Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32.dll
  • Could not load SWT library. Reasons: no swt-win32-3738 in java.library.path no swt-win32 in java.library.path C:\Dokumente und Einstellungen\Hajosch\swt-win32-3738.dll: Zugriff verweigert Can't load library: C:\Dokumente und Einstellungen\Hajosch\swt-win32.dll
  • via Stack Overflow by budsiya
    , 1 year ago
    Could not load SWT library. Reasons: C:\Users\Lahiru\Desktop\eclipse\configuration\org.eclipse.osgi\bundles\628\1\.cp\swt-win32-4234.dll: A dynamic link library (DLL) initialization routine failed no swt-win32 in java.library.path Can't
  • Stack trace

    • java.lang.UnsatisfiedLinkError: Could not load SWT library. Reasons: no swt-win32-3738 in java.library.path no swt-win32 in java.library.path Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32-3738.dll Can't load library: C:\Users\Willem\.swt\lib\win32\x86\swt-win32.dll at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Library.java:285) at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Library.java:194) at org.eclipse.swt.internal.C.<clinit>(C.java:21) at org.eclipse.swt.widgets.Display.<clinit>(Display.java:138) at HelloWorldSWT.main(HelloWorldSWT.java:13)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    Once, 6 months ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    4 more bugmates