org.eclipse.aether.transfer.ArtifactNotFoundException: Could not find artifact org.wildfly.core:wildfly-subsystem-test-framework:jar:2.1.0.Final in product-repository (https://maven.repository.redhat.com/nexus/content/groups/product-techpreview/)

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 8871#212640647
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8871#212958686
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8875#214037897
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • demo does not currently build
    via GitHub by grant-g
    ,
    • org.eclipse.aether.transfer.ArtifactNotFoundException: Could not find artifact org.wildfly.core:wildfly-subsystem-test-framework:jar:2.1.0.Final in product-repository (https://maven.repository.redhat.com
    • exus/content/groups/product-techpreview/) at org.eclipse.aether.connector.basic.ArtifactTransportListener.transferFailed(ArtifactTransportListener.java:39) at org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:355) at org.eclipse.aether.util.concurrency.RunnableErrorForwarder$1.run(RunnableErrorForwarder.java:67) at org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$DirectExecutor.execute(BasicRepositoryConnector.java:581) at org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector.get(BasicRepositoryConnector.java:249) at org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultArtifactResolver.performDownloads(DefaultArtifactResolver.java:520) at org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:421)

    Users with the same issue

    zsamboki
    zsamboki1 times, last one,
    rp
    rp8 times, last one,
    Andreas Häber
    Andreas Häber1 times, last one,
    tvrmsmith
    tvrmsmith1 times, last one,
    davidvanlaatum
    davidvanlaatum2 times, last one,
    5 more bugmates