java.lang.IllegalStateException

ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.RuntimeException: com.sun.faces.config.ConfigurationException: CONFIGURATION FAILED! com.sun.webui.jsf.faces.UIComponentELResolver java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.RuntimeException: com.sun.faces.config.ConfigurationException: CONFIGURATION FAILED! com.sun.webui.jsf.faces.UIComponentELResolver

Samebug tips1

You need to config your login URL in both the main and in URLs file.


rafaelrafael

Don't give up yet. Our experts can help. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web778

  • via Unknown by petino,
  • via Unknown by Unknown author,
  • Stack trace

    • java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.RuntimeException: com.sun.faces.config.ConfigurationException: CONFIGURATION FAILED! com.sun.webui.jsf.faces.UIComponentELResolver java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.RuntimeException: com.sun.faces.config.ConfigurationException: CONFIGURATION FAILED! com.sun.webui.jsf.faces.UIComponentELResolver at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:921) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:901) at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:755) at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1980) at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1630) at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:100) at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:130) at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:269) at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:286) at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:461) at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLoaderService.processApplication(ApplicationLoaderService.java:364) at com.sun.enterprise.v3.admin.adapter.InstallerThread.load(InstallerThread.java:210) at com.sun.enterprise.v3.admin.adapter.InstallerThread.run(InstallerThread.java:108)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    andyglickandyglick
    2 times, last one
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    Unknown visitor
    Unknown visitorOnce,
    115 more bugmates