org.jboss.deployers.client.spi.IncompleteDeploymentException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • JBoss DEPLOYMENT ERROR: | jboss5.x
    via by Unknown author,
  • WSDL in jboss 6
    via by Deva Devan,
  • Datasource issue with EJB
    via Stack Overflow by Lewis Wheeler
    ,
  • JBOSS 6 Deploy Failed
    via by Dominik Müller,
  • Error Loading EJB3 into JBoss 5.1
    via Stack Overflow by Craig Uss
    ,
    • org.jboss.deployers.client.spi.IncompleteDeploymentException: Summary of incomplete deployments (SEE PREVIOUS ERRORS FOR DETAILS): DEPLOYMENTS MISSING DEPENDENCIES:   Deployment "AdminConsoleActivator" is missing the following dependencies:     Dependency "WebServer" (should be in state "Installed", but is actually in state "Configured")   Deployment "HAModClusterService" is missing the following dependencies:     Dependency "ModClusterConfig" (should be in state "Installed", but is actually in state "** NOT FOUND Depends on 'ModClusterConfig' **")   Deployment "JBossWSConsoleActivator" is missing the following dependencies:     Dependency "WebServer" (should be in state "Installed", but is actually in state "Configured")   Deployment "JmxConsoleActivator" is missing the following dependencies:     Dependency "WebServer" (should be in state "Installed", but is actually in state "Configured")   Deployment "ModClusterListener" is missing the following dependencies:     Dependency "HAModClusterService" (should be in state "Installed", but is actually in state "Described")   Deployment "WebServer" is missing the following dependencies:     Dependency "HAModClusterService" (should be in state "Create", but is actually in state "Described")   Deployment "jboss.web.deployment:war=/ROOT" is missing the following dependencies:     Dependency "jboss.web:service=WebServer" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")   Deployment "jboss.web.deployment:war=/invoker" is missing the following dependencies:     Dependency "jboss.web:service=WebServer" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")   Deployment "jboss.web.deployment:war=/juddi" is missing the following dependencies:     Dependency "jboss.web:service=WebServer" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured") DEPLOYMENTS IN ERROR:   Deployment "ModClusterConfig" is in error due to the following reason(s): ** NOT FOUND Depends on 'ModClusterConfig' **   Deployment "jboss.web:service=WebServer" is in error due to the following reason(s): Configured at org.jboss.deployers.plugins.deployers.DeployersImpl.checkComplete(DeployersImpl.java:1228)[:2.2.0.GA] at org.jboss.deployers.plugins.main.MainDeployerImpl.checkComplete(MainDeployerImpl.java:905)[:2.2.0.GA] at org.jboss.system.server.profileservice.deployers.MainDeployerPlugin.checkComplete(MainDeployerPlugin.java:87)[:6.0.0.Final] at org.jboss.profileservice.deployment.ProfileDeployerPluginRegistry.checkAllComplete(ProfileDeployerPluginRegistry.java:107)[:0.2.2] at org.jboss.system.server.profileservice.bootstrap.BasicProfileServiceBootstrap.start(BasicProfileServiceBootstrap.java:135)[:6.0.0.Final] at org.jboss.system.server.profileservice.bootstrap.BasicProfileServiceBootstrap.start(BasicProfileServiceBootstrap.java:56)[:6.0.0.Final] at org.jboss.bootstrap.impl.base.server.AbstractServer.startBootstraps(AbstractServer.java:827)[jboss-bootstrap-impl-base.jar:2.1.0-alpha-5] at org.jboss.bootstrap.impl.base.server.AbstractServer$StartServerTask.run(AbstractServer.java:417)[jboss-bootstrap-impl-base.jar:2.1.0-alpha-5] at java.lang.Thread.run(Thread.java:662)[:1.6.0_25]
    No Bugmate found.