org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.LegacyConfig640TestSuite: java.lang.AssertionError: expected:<EAP_6_3_0> but was:<EAP_6_4_0>

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 9022#240775164
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9130#240261148
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9153#242809480
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8976#227664085
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8976#227925917
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8976#227935644
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 8976#227065224
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9098#240989910
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9124#239973425
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
  • GitHub comment 9066#242394454
    via GitHub by wildfly-ci
    ,
    • org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.LegacyConfig640TestSuite: java.lang.AssertionError: expected:<EAP_6_3_0> but was:<EAP_6_4_0> at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getVersion(MixedDomainTestSuite.java:45) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getSupport(MixedDomainTestSuite.java:83) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.MixedDomainTestSuite.getSupportForLegacyConfig(MixedDomainTestSuite.java:75) at org.jboss.as.test.integration.domain.mixed.eap640.LegacyConfig640TestSuite.initializeDomain(LegacyConfig640TestSuite.java:37)
    No Bugmate found.