java.lang.NullPointerException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 2459#242932935
    via GitHub by Cervator
    ,
    • java.lang.NullPointerException: null at org.terasology.rendering.shader.ShaderParametersBase.applyParameters(ShaderParametersBase.java:44) at org.terasology.rendering.shader.ShaderParametersSSAO.applyParameters(ShaderParametersSSAO.java:92) at org.terasology.rendering.opengl.GLSLMaterial.enable(GLSLMaterial.java:108) at org.terasology.rendering.opengl.GLSLMaterial.restoreStateAfterUniformsSet(GLSLMaterial.java:617) at org.terasology.rendering.opengl.GLSLMaterial.setFloat3(GLSLMaterial.java:408) at org.terasology.rendering.assets.material.BaseMaterial.setFloat3(BaseMaterial.java:150) at org.terasology.rendering.shader.ShaderParametersSSAO.initialParameters(ShaderParametersSSAO.java:87) at org.terasology.rendering.opengl.GLSLMaterial.setShaderParameters(GLSLMaterial.java:93) at org.terasology.rendering.ShaderManagerLwjgl.prepareAndStoreShaderProgramInstance(ShaderManagerLwjgl.java:177) at org.terasology.rendering.ShaderManagerLwjgl.initShaders(ShaderManagerLwjgl.java:114) at org.terasology.rendering.world.WorldRendererImpl.initRenderingSupport(WorldRendererImpl.java:188) at org.terasology.rendering.world.WorldRendererImpl.<init>(WorldRendererImpl.java:175) at org.terasology.engine.subsystem.lwjgl.LwjglRenderingSubsystemFactory.createWorldRenderer(LwjglRenderingSubsystemFactory.java:33) at org.terasology.engine.modes.loadProcesses.InitialiseWorld.step(InitialiseWorld.java:153) at org.terasology.engine.modes.StateLoading.update(StateLoading.java:242) at org.terasology.engine.TerasologyEngine.mainLoop(TerasologyEngine.java:413) at org.terasology.engine.TerasologyEngine.run(TerasologyEngine.java:368) at org.terasology.engine.Terasology.main(Terasology.java:150)
    No Bugmate found.