org.openqa.selenium.WebDriverException

Command not found: GET /session/56680036-a901-4d38-8875-0c239ce16041/log/types Command duration or timeout: 0 milliseconds Build info: version: 'unknown', revision: 'c7b525d', time: '2016-09-01 14:57:44 -0700' System info: host: ip: '10.6.186.3', os.name: 'Windows 7', os.arch: 'amd64', os.version: '6.1', java.version: '1.8.0_91' Driver info: org.openqa.selenium.ie.InternetExplorerDriver Capabilities [{browserAttachTimeout=0, enablePersistentHover=true, ie.forceCreateProcessApi=false, pageLoadStrategy=normal, ie.usePerProcessProxy=false, ignoreZoomSetting=false, handlesAlerts=true, version=11, platform=WINDOWS, nativeEvents=true, ie.ensureCleanSession=false, elementScrollBehavior=0, ie.browserCommandLineSwitches=, requireWindowFocus=false, browserName=internet explorer, initialBrowserUrl=http://localhost:41578/, takesScreenshot=true, javascriptEnabled=true, ignoreProtectedModeSettings=false, enableElementCacheCleanup=true, cssSelectorsEnabled=true, unexpectedAlertBehaviour=dismiss}] Session ID: 56680036-a901-4d38-8875-0c239ce16041

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web838

  • Command not found: GET /session/56680036-a901-4d38-8875-0c239ce16041/log/types Command duration or timeout: 0 milliseconds Build info: version: 'unknown', revision: 'c7b525d', time: '2016-09-01 14:57:44 -0700' System info: host: ip: '10.6.186.3
  • via Stack Overflow by diazazar
    , 8 months ago
    , javascriptEnabled=true, elementScrollBehavior=0, enablePersistentHover=true, ignoreZoomSetting=false, ie.ensureCleanSession=false, browserName=internet explorer, enableElementCacheCleanup=true, unexpectedAlertBehaviour=dismiss, version=8, ie.usePerProcessProxy
  • :04:49' System info: host: 'ABC598-L1BCDL9', ip: 'xxx.xxx.xxx.xxx', os.name: 'Windows 7', os.arch: 'amd64', os.version: '6.1', java.version: '1.8.0_71' Driver info: org.openqa.selenium.ie.InternetExplorerDriver Capabilities [{browserAttachTimeout=0
  • Stack trace

    • org.openqa.selenium.WebDriverException: Command not found: GET /session/56680036-a901-4d38-8875-0c239ce16041/log/types Command duration or timeout: 0 milliseconds Build info: version: 'unknown', revision: 'c7b525d', time: '2016-09-01 14:57:44 -0700' System info: host: ip: '10.6.186.3', os.name: 'Windows 7', os.arch: 'amd64', os.version: '6.1', java.version: '1.8.0_91' Driver info: org.openqa.selenium.ie.InternetExplorerDriver Capabilities [{browserAttachTimeout=0, enablePersistentHover=true, ie.forceCreateProcessApi=false, pageLoadStrategy=normal, ie.usePerProcessProxy=false, ignoreZoomSetting=false, handlesAlerts=true, version=11, platform=WINDOWS, nativeEvents=true, ie.ensureCleanSession=false, elementScrollBehavior=0, ie.browserCommandLineSwitches=, requireWindowFocus=false, browserName=internet explorer, initialBrowserUrl=http://localhost:41578/, takesScreenshot=true, javascriptEnabled=true, ignoreProtectedModeSettings=false, enableElementCacheCleanup=true, cssSelectorsEnabled=true, unexpectedAlertBehaviour=dismiss}] Session ID: 56680036-a901-4d38-8875-0c239ce16041 at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) at org.openqa.selenium.remote.ErrorHandler.createThrowable(ErrorHandler.java:206) at org.openqa.selenium.remote.ErrorHandler.throwIfResponseFailed(ErrorHandler.java:158) at org.openqa.selenium.remote.RemoteWebDriver.execute(RemoteWebDriver.java:631) at org.openqa.selenium.remote.RemoteWebDriver.execute(RemoteWebDriver.java:654) at org.openqa.selenium.remote.RemoteExecuteMethod.execute(RemoteExecuteMethod.java:33) at org.openqa.selenium.remote.RemoteLogs.getAvailableLogTypes(RemoteLogs.java:103)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    16 times, 5 days ago
    Unknown user
    Once, 4 months ago
    Unknown user
    Once, 5 months ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    Unknown user
    Once, 1 year ago
    18 more bugmates