java.lang.RuntimeException: NoClassDefFoundError: org

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • [continuum] BUILD FAILURE: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD SUCCESSFUL: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD FAILURE: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD SUCCESSFUL: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD FAILURE: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD SUCCESSFUL: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD SUCCESSFUL: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD FAILURE: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD FAILURE: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
  • [continuum] BUILD SUCCESSFUL: Classlib/linux.ia32 Build/Test
    via by nomail@hursley.ibm.com,
    • java.lang.RuntimeException: NoClassDefFoundError: org at net.wuffies.japi.ClassFile.forName(ClassFile.java:163) at net.wuffies.japi.Japize.getClassWrapper(Japize.java:1425) at net.wuffies.japi.Japize.japizeClass(Japize.java:748) at net.wuffies.japi.Japize.processClass(Japize.java:516)
    No Bugmate found.