java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/ws/java2wsdl/SchemaGenerator at org.apache.axis2.deployment.util.Utils.fillAxisService(Utils.java:272) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deployRP CService(AdminServiceImpl.java:148) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deploySe rvice(AdminServiceImpl.java:159)

ws-muse-user | Mario Prettner | 9 years ago
tip
Click on the to mark the solution that helps you, Samebug will learn from it.
As a community member, you’ll be rewarded for you help.
  1. 0

    Re: Axis2 OSGi Deployment - Problem using SOAPProvider

    ws-muse-user | 9 years ago | Mario Prettner
    java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/ws/java2wsdl/SchemaGenerator at org.apache.axis2.deployment.util.Utils.fillAxisService(Utils.java:272) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deployRP CService(AdminServiceImpl.java:148) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deploySe rvice(AdminServiceImpl.java:159)

    Root Cause Analysis

    1. java.lang.NoClassDefFoundError

      org/apache/ws/java2wsdl/SchemaGenerator at org.apache.axis2.deployment.util.Utils.fillAxisService(Utils.java:272) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deployRP CService(AdminServiceImpl.java:148) at org.eclipse.corona.soa.provider.axis2.internal.AdminServiceImpl.deploySe rvice(AdminServiceImpl.java:159)

      at ws1.Activator$SoapServiceTracker.addingService()
    2. ws1
      Activator$SoapServiceTracker.addingService
      1. ws1.Activator$SoapServiceTracker.addingService(Activator.java:66)
      1 frame