org.eclipse.swt.SWTException

There are no available Samebug tips for this exception. Do you have an idea how to solve this issue? A short tip would help users who saw this issue last week.

  • Login error with Titanium Studio
    via Stack Overflow by nickcorin
    ,
  • Studio 3.1.4 for OS X Mavericks
    via by Unknown author,
  • Eclipse hanging on start up
    via by Unknown author,
  • h5. Problem description After hard restarting the system (for everything was completely frozen), Appcelerator Studio was not starting anymore. After launching it and choosing an existing workspace, the login screen didn't appear - only the red Studio Splashscreen was being displayed. Here is the console details: {code} fcasaliMBP:MacOS fcasali$ ./AppceleratorStudio !SESSION 2013-07-26 14:38:39.771 ----------------------------------------------- eclipse.buildId=unknown java.version=1.6.0_51 java.vendor=Apple Inc. BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86, WS=cocoa, NL=en_US Framework arguments: -keyring /Users/fcasali/.eclipse_keyring -showlocation Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86 -keyring /Users/fcasali/.eclipse_keyring -consoleLog -showlocation !ENTRY org.eclipse.core.resources 2 10035 2013-07-26 14:39:27.612 !MESSAGE The workspace exited with unsaved changes in the previous session; refreshing workspace to recover changes. !ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2013-07-26 14:39:39.868 !MESSAGE System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences ^CException in thread "Thread-1" org.eclipse.swt.SWTException: Invalid thread access at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4282) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4197) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4168) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.error(Widget.java:774) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.dispose(Widget.java:661) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.closeWidget(Shell.java:611) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.windowWillClose(Shell.java:2262) at org.eclipse.swt.widgets.Display.windowProc(Display.java:5445) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge._takedown_splash(Native Method) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge.takeDownSplash(JNIBridge.java:167) at org.eclipse.equinox.launcher.Main.takeDownSplash(Main.java:2050) at org.eclipse.equinox.launcher.Main$SplashHandler.run(Main.java:111) {code} h5. Workaround After deleting the ~/.eclipse folder, Studio would start correctly.
    via by Federico Casali,
  • h5. Problem description After hard restarting the system (for everything was completely frozen), Appcelerator Studio was not starting anymore. After launching it and choosing an existing workspace, the login screen didn't appear - only the red Studio Splashscreen was being displayed. Here is the console details: {code} fcasaliMBP:MacOS fcasali$ ./AppceleratorStudio !SESSION 2013-07-26 14:38:39.771 ----------------------------------------------- eclipse.buildId=unknown java.version=1.6.0_51 java.vendor=Apple Inc. BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86, WS=cocoa, NL=en_US Framework arguments: -keyring /Users/fcasali/.eclipse_keyring -showlocation Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86 -keyring /Users/fcasali/.eclipse_keyring -consoleLog -showlocation !ENTRY org.eclipse.core.resources 2 10035 2013-07-26 14:39:27.612 !MESSAGE The workspace exited with unsaved changes in the previous session; refreshing workspace to recover changes. !ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2013-07-26 14:39:39.868 !MESSAGE System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences ^CException in thread "Thread-1" org.eclipse.swt.SWTException: Invalid thread access at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4282) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4197) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4168) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.error(Widget.java:774) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.dispose(Widget.java:661) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.closeWidget(Shell.java:611) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.windowWillClose(Shell.java:2262) at org.eclipse.swt.widgets.Display.windowProc(Display.java:5445) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge._takedown_splash(Native Method) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge.takeDownSplash(JNIBridge.java:167) at org.eclipse.equinox.launcher.Main.takeDownSplash(Main.java:2050) at org.eclipse.equinox.launcher.Main$SplashHandler.run(Main.java:111) {code} h5. Workaround After deleting the ~/.eclipse folder, Studio would start correctly.
    via by Federico Casali,
    • org.eclipse.swt.SWTException: Invalid thread access at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4397) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4312) at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4283) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.error(Widget.java:783) at org.eclipse.swt.widgets.Widget.dispose(Widget.java:670) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.closeWidget(Shell.java:611) at org.eclipse.swt.widgets.Shell.windowWillClose(Shell.java:2327) at org.eclipse.swt.widgets.Display.windowProc(Display.java:5530) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge._takedown_splash(Native Method) at org.eclipse.equinox.launcher.JNIBridge.takeDownSplash(JNIBridge.java:167) at org.eclipse.equinox.launcher.Main.takeDownSplash(Main.java:2142) at org.eclipse.equinox.launcher.Main$SplashHandler.run(Main.java:113)

    Users with the same issue

    Unknown visitor1 times, last one,
    andyglick
    1 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    Unknown visitor1 times, last one,
    18 more bugmates