org.osgi.framework.BundleException: The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Solutions on the web

via GitHub by jbajou
, 2 years ago
The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"
via Google Groups by Stu Beans, 1 year ago
The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be >> resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"
via GitHub by nemoDreamer
, 2 years ago
The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"
via GitHub by SinisterShade
, 1 year ago
The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"
via Stack Overflow by user2522961
, 2 years ago
The bundle "at.stift.inventar.core_1.0.0.201306271453 [3]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: at.stift.inventar; version="0.0.0"
via Stack Overflow by Java-Seekar
, 2 years ago
The bundle "StudentServiceProvider_1.0.0.qualifier [6578]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: org.apache.openjpa.persistence; version="0.0.0"
org.osgi.framework.BundleException: The bundle "com.subgraph.vega.scanner_1.0.0.201410142137 [12]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: com.subgraph.vega.sslprobe; version="0.0.0"
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolverError(AbstractBundle.java:1332)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolutionFailureException(AbstractBundle.java:1316)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:323)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.resume(AbstractBundle.java:390)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.resumeBundle(Framework.java:1177)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.resumeBundles(StartLevelManager.java:559)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.resumeBundles(StartLevelManager.java:544)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.incFWSL(StartLevelManager.java:457)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.doSetStartLevel(StartLevelManager.java:243)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.dispatchEvent(StartLevelManager.java:438)
at org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager.dispatchEvent(EventManager.java:230)

Users with the same issue

Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 2 years ago
6 times, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 2 years ago

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.