The owner protected this stack trace

Sorry, you don’t have permission to access this page. But don’t give up yet, search with your stack trace to get precise solutions to your exception.

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Samebug tips

,
via android.com by Unknown author

It looks like you are trying to use MediaFormat with wrong parameters.

,
Expert tip

If you're not using adaptive playback, you might have to stop(), release() and clean your references from getInputBuffers() and getOutputBuffers()

Solutions on the web

via GitHub by SnowMusic
, 1 year ago
The owner protected this stack trace.
via GitHub by wwrrss
, 1 year ago
com.google.android.exoplayer.MediaCodecTrackRenderer$DecoderInitializationException: Decoder init failed: OMX.Exynos.avc.dec, MediaFormat(1, video/avc, -1, 1821804, 3840, 1920, 0, 1.0, -1, -1, null, 60000000, false, -1, -1, -1, -1)
via GitHub by smore9982
, 1 year ago
com.google.android.exoplayer.MediaCodecTrackRenderer$DecoderInitializationException: Decoder init failed: OMX.qcom.video.decoder.avc, MediaFormat(1, video/avc, -1, 894961, 2048, 2048, 0, 1.0, -1, -1, null, 11077700, false, -1, -1, -1, -1, -1)
via GitHub by smore9982
, 1 year ago
com.google.android.exoplayer.MediaCodecTrackRenderer$DecoderInitializationException: Decoder init failed: OMX.qcom.video.decoder.avc, MediaFormat(1, video/avc, -1, 966939, 4096, 2048, 0, 1.0, -1, -1, null, 49949900, false, -1, -1, -1, -1, -1)
via GitHub by Arlem
, 9 months ago
com.google.android.exoplayer.MediaCodecTrackRenderer$DecoderInitializationException: Decoder init failed: OMX.MS.AVC.Decoder, MediaFormat(1, video/avc, -1, 109288, 1920, 1080, 0, 1.0, -1, -1, null, 60000000, false, -1, -1, -1, -1, -1)
via GitHub by huongnv251291
, 10 months ago
com.google.android.exoplayer.MediaCodecTrackRenderer$DecoderInitializationException: Decoder init failed: OMX.amlogic.avc.decoder.awesome, MediaFormat(1, video/avc, -1, 13378, 1280, 720, 0, 1.0, -1, -1, null, 10000000, false, -1, -1, -1, -1, -1)

Users with the same issue

Once, 5 months ago
7 times, 11 months ago
4 times, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.