java.lang.NoClassDefFoundError

{package}/dagger/provider/DebugNetworkModule$ModuleAdapter$ProvideCacheEnabledOkClientProvidesAdapter E/AndroidRuntime(23858): at {package}.dagger.provider.DebugNetworkModule$ModuleAdapter.getBindings(DebugNetworkModule$ModuleAdapter.java:36) E/AndroidRuntime(23858): at {package}.dagger.provider.DebugNetworkModule$ModuleAdapter.getBindings(DebugNetworkModule$ModuleAdapter.java:16)

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web2713

  • {package}/dagger/provider/DebugNetworkModule$ModuleAdapter$ProvideCacheEnabledOkClientProvidesAdapter E/AndroidRuntime(23858): at {package}.dagger.provider.DebugNetworkModule$ModuleAdapter.getBindings(DebugNetworkModule$ModuleAdapter.java:36) E
  • Module$$ModuleAdapter$EndpointProvidesAdapter at ...Module$$ModuleAdapter.getBindings(MslModule$$ModuleAdapter.java:33) at ...Module$$ModuleAdapter.getBindings(MslModule$$ModuleAdapter.java:13)
  • com/*/*/a/*AppModule$$ModuleAdapter$ProvideApplicationProvidesAdapter at com.*.*.a.*AppModule$$ModuleAdapter.getBindings(*AppModule$$ModuleAdapter.java:28) at com.*.*.a.*AppModule$$ModuleAdapter.getBindings(*AppModule$$ModuleAdapter.java:13)
  • Stack trace

    • java.lang.NoClassDefFoundError: {package}/dagger/provider/DebugNetworkModule$ModuleAdapter$ProvideCacheEnabledOkClientProvidesAdapter E/AndroidRuntime(23858): at {package}.dagger.provider.DebugNetworkModule$ModuleAdapter.getBindings(DebugNetworkModule$ModuleAdapter.java:36) E/AndroidRuntime(23858): at {package}.dagger.provider.DebugNetworkModule$ModuleAdapter.getBindings(DebugNetworkModule$ModuleAdapter.java:16) at dagger.ObjectGraph$DaggerObjectGraph.makeGraph(ObjectGraph.java:185) at dagger.ObjectGraph$DaggerObjectGraph.access$000(ObjectGraph.java:138)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    You’re the first here who have seen this exception.