org.loadui.testfx.exceptions.NoNodesFoundException

No nodes matched 'Node should have label "test item"'. Screenshot saved as C:\Projects\fx-testing\screenshot1410566515369.png.

Samebug tips0

There are no available Samebug tips for this exception. If you know how to solve this issue, help other users by writing a short tip.

Don't give up yet. Paste your full stack trace to get a solution.

Solutions on the web8

  • via Google Groups by Unknown author, 6 months ago
    No nodes matched 'Node should have label "test item"'. Screenshot saved as C:\Projects\fx-testing\screenshot1410566515369.png.
  • via GitHub by dariusf
    , 1 year ago
    No nodes matched 'Node should have label yEs'. Screenshot saved as /home/travis/build/HubTurbo/HubTurbo/screenshot1455026133302.png.
  • via GitHub by dariusf
    , 1 year ago
    No nodes matched 'Node should have label Mark as read (E)'. Screenshot saved as /home/travis/build/HubTurbo/HubTurbo/screenshot1448815836882.png.
  • Stack trace

    • org.loadui.testfx.exceptions.NoNodesFoundException: No nodes matched 'Node should have label "test item"'. Screenshot saved as C:\Projects\fx-testing\screenshot1410566515369.png. at org.loadui.testfx.GuiTest.assertNodesFound(GuiTest.java:244) at org.loadui.testfx.GuiTest.find(GuiTest.java:465)

    Write tip

    You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

    Users with the same issue

    You’re the first here who have seen this exception.