net.jforum.exceptions.ForumStartupException: Error while starting jforum - net.jforum.exceptions.RepositoryStartupException: Error while trying to start ForumRepository: net.jforum.exceptions.DatabaseException: Error getLastUserInfo()

Searched on Google with the first line of a JAVA stack trace?

We can recommend more relevant solutions and speed up debugging when you paste your entire stack trace with the exception message. Try a sample exception.

Recommended solutions based on your search

Solutions on the web

via Coderanch by Migrated From Jforum.net, 1 year ago
Error while starting jforum - net.jforum.exceptions.RepositoryStartupException: Error while trying to start ForumRepository: net.jforum.exceptions.DatabaseException: Error getLastUserInfo()
via Coderanch by Migrated From Jforum.net, 1 year ago
Error while starting jforum - net.jforum.exceptions.RepositoryStartupException: Error while trying to start ForumRepository: net.jforum.exceptions.DatabaseException: Error getLastUserInfo()
java.sql.SQLException: No data is available
at org.hsqldb.jdbc.Util.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.Util.sqlException(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.checkAvailable(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.getColumnInType(Unknown Source)
at org.hsqldb.jdbc.jdbcResultSet.getString(Unknown Source)
at net.jforum.dao.generic.GenericUserDAO.getLastUserInfo(GenericUserDAO.java:600)
at net.jforum.repository.ForumRepository.loadUsersInfo(ForumRepository.java:772)
at net.jforum.repository.ForumRepository.start(ForumRepository.java:131)
at net.jforum.ForumStartup.startForumRepository(ForumStartup.java:101)
at net.jforum.JForum.init(JForum.java:113)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1105)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:757)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:130)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:541)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Users with the same issue

10 times, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago

Write tip

Know the solutions? Share your knowledge to help other developers to debug faster.