java.net.BindException

If you like a tip written by other Samebug users, mark is as helpful! Marks help our algorithm provide you better solutions and also help other users.
tip

Try changing the port in core-site.xml from 9000 to 9001 as it seems port 9000 doesn't work.

tip

Change the connection port and ip adress. If you're trying to connect to your server from your own computer, check if you haven't already connected to the server in another instance.


rafaelrafael
tip

It might be that there's another process connecting to the same port you're trying to use, try to kill it or change the connection port.


rafaelrafael

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

  • GitHub comment 50#9709114
    via GitHub by jbsbbn
    ,
  • GitHub comment 50#9736983
    via GitHub by alshabib
    ,
  • issue with GWT eclipse plugin
    via Stack Overflow by othman
    ,
  • starting FedoOne server
    via Stack Overflow by maxsap
    ,
  • Problem in running Hypertable on Hadoop
    via by vive...@gmail.com,
    • java.net.BindException: Address already in use at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method) at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSocketChannelImpl.java:137) at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:77) at org.flowvisor.ofswitch.OFSwitchAcceptor.<init>(OFSwitchAcceptor.java:37) at org.flowvisor.FlowVisor.run(FlowVisor.java:161) at org.flowvisor.FlowVisor.main(FlowVisor.java:217)

    Users with the same issue

    MattyMatty
    1 times, last one,
    slashslash
    6 times, last one,
    rocdayrocday
    4 times, last one,
    bandocabandoca
    122 times, last one,
    batwalrus76batwalrus76
    1 times, last one,
    130 more bugmates