com.typesafe.config.ConfigException$Missing

No configuration setting found for key 'akka.version'


Solutions on the web140

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of github
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of googlegroups
via Google Groups by Daniele Ascione, 10 months ago
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of github
via GitHub by quintinali
, 6 months ago
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Solution icon of stackoverflow
No configuration setting found for key 'akka.version'

Stack trace

  • com.typesafe.config.ConfigException$Missing: No configuration setting found for key 'akka.version' at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.findKey(SimpleConfig.java:124) at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.find(SimpleConfig.java:145) at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.find(SimpleConfig.java:151) at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.find(SimpleConfig.java:159) at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.find(SimpleConfig.java:164) at com.typesafe.config.impl.SimpleConfig.getString(SimpleConfig.java:206) at akka.actor.ActorSystem$Settings.<init>(ActorSystem.scala:169) at akka.actor.ActorSystemImpl.<init>(ActorSystem.scala:505) at akka.actor.ActorSystem$.apply(ActorSystem.scala:142) at akka.actor.ActorSystem$.apply(ActorSystem.scala:119) at org.apache.spark.util.AkkaUtils$.org$apache$spark$util$AkkaUtils$$doCreateActorSystem(AkkaUtils.scala:121) at org.apache.spark.util.AkkaUtils$$anonfun$1.apply(AkkaUtils.scala:53) at org.apache.spark.util.AkkaUtils$$anonfun$1.apply(AkkaUtils.scala:52) at org.apache.spark.util.Utils$$anonfun$startServiceOnPort$1.apply$mcVI$sp(Utils.scala:2024) at scala.collection.immutable.Range.foreach$mVc$sp(Range.scala:166) at org.apache.spark.util.Utils$.startServiceOnPort(Utils.scala:2015) at org.apache.spark.util.AkkaUtils$.createActorSystem(AkkaUtils.scala:55) at org.apache.spark.SparkEnv$.create(SparkEnv.scala:266) at org.apache.spark.SparkEnv$.createDriverEnv(SparkEnv.scala:193) at org.apache.spark.SparkContext.createSparkEnv(SparkContext.scala:288) at org.apache.spark.SparkContext.<init>(SparkContext.scala:457) at org.apache.spark.api.java.JavaSparkContext.<init>(JavaSparkContext.scala:59) at esiptestbed.mudrod.driver.SparkDriver.<init>(SparkDriver.java:34) at esiptestbed.mudrod.main.MudrodEngine.main(MudrodEngine.java:337)

Write tip

You have a different solution? A short tip here would help you and many other users who saw this issue last week.

Users with the same issue

Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 year ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 month ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 month ago
Samebug visitor profile picture
Unknown user
Once, 1 month ago
18 more bugmates